Team2019-02-01T13:46:48+00:00

Team

ONZE SPECIALISTEN

“Rosanne Veld is ergotherapeut/handtherapeut en gespecialiseerd in arbeidsre-integratie. Zij startte  samen met Maarten Elferink Kracht Werkt. Vanuit haar zorgachtergrond kan zij voor werkgever en werknemer de optimale begeleiding bieden op het gebied van preventie, verzuim en re-integratie.”

“Maarten Elferink is een jurist met een sociaal juridische achtergrond. In 2017 startte hij samen met Rosanne Veld Kracht Werkt. Vanuit zijn sociaal juridische achtergrond kan hij voor werkgevers en werknemers de optimale begeleiding bieden op juridisch gebied.”

“Carlien is ergotherapeut en werkplekadviseur. Zij begeleidt werkgevers en werknemers op het gebied van preventie en verzuim. .”

“Marloes is administratief secretaresse. Zij is de spin in het web die ons ondersteunt waardoor wij ons werk optimaal uit kunnen voeren..”

“Monique is Marketing & Communicatiespecialist. Zij zorgt ervoor dat werkgevers en werknemers ons weten te vinden door effectieve online en offline marketingcampagnes te ontwikkelen. 

“Jorie ten Voorde is ergotherapeut en Wmo-consulent. Ze is gespecialiseerd in diagnostiek en advisering omtrent hulpmiddelen en voorzieningen voor cliënten en diverse partijen binnen het zorgdomein. Door haar ervaringen bij diverse gemeenten beschikt ze over kennis van de huidige wet-en regelgevingen binnen het gemeentelijk zorgbeleid. 

“Esther Withaar is psycholoog met kennis en ervaring op het gebied van arbeid en gezondheid. Zij biedt werknemers psychologische begeleiding in het kader van preventie, verzuim of re-integratie. Tevens is zij inzetbaar voor het geven van trainingen en workshops gericht op mentaal gezond werken.